Belçika Mavisi - Belcika Mavisi Belcika / Belçika mavisi diye de bilinen inekleri görüntüledik.

Belçika Mavisi - Belcika Mavisi Belcika / Belçika mavisi diye de bilinen inekleri görüntüledik.. Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı. Belçika mavisi düveleri etçi ırklar arasında hızlı kilo almaları dolayısıyla tercih edilir. Belçika mavisi sığır, anavatanı belçika olan bu türün mavimsi bir görüntüsü bulunmaktadır. Ama bazılarının kılları beyazdan siyaha kadar farlılıklar gösterir.

Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir. Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş. Ama bazılarının kılları beyazdan siyaha kadar farlılıklar gösterir.

Belcika Mavisi Suni Tohumlama Worldgen Worldgen Genetik Boga Spermalari Hayvan Tohumlama Suni Tohumlama Veteriner Malzemeleri
Belcika Mavisi Suni Tohumlama Worldgen Worldgen Genetik Boga Spermalari Hayvan Tohumlama Suni Tohumlama Veteriner Malzemeleri from worldgen.com.tr
Şarole i̇neğimizin belçika mavisi buzağısı doğdu maşallah. Elbette bu soruya verilecek en güzel cevap verimdir. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Veteriner hekim ahmet mert belçika mavisi melezi i̇neğin 3 farklı melez yavruları oldu. Eğer ki belçika çayırlarında bir belçika mavisi'yle yolunuz kesişecek olsaydı, emin olun ona saygıyla yol verirdiniz. Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir. Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır. Lokman ciel 1.036 views2 months ago.

Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir.

Ama belçika mavisi, bu görüntüsüne karşın, tamamen doğal gelişmiş bir sığır türü… 200 senedir insanların bu şüpheci bakışlarına maruz kalan belçika mavisi, kas büyümesini sınırlayan myostatin. Belçika'nın en eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz belçika mavisi ırkı piedmentosa ırkında olduğu gibi çift lender gen (çift kas geni) özelliğinden dolayı kuvvetli kas yapısına sahiptir. Ama bazılarının kılları beyazdan siyaha kadar farlılıklar gösterir. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Belçika mavisi sığırı hakkında bilgi. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Elbette bu soruya verilecek en güzel cevap verimdir. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik.

Belçika mavisi diye de bilinen inekleri görüntüledik. Belçika mavisi sığırı, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Belçika mavisi sığırları, bugün bölgede en çok yetiştirilen ırk olma özelliğini taşımaktadır. Belçika mavisi sığır ırkı, anavatanı belçika olan, son derece yoğun kas yapısına sahip, dünyanın en iyi etçi sığır ırklarından birisidir. Belçika'nın hesbaye ve condroz bölgelerinden köken almıştır.

Belcika Mavisi Melezi 11 Aylik Dana Denizli
Belcika Mavisi Melezi 11 Aylik Dana Denizli from www.hayvanburada.com
Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Elbette bu soruya verilecek en güzel cevap verimdir. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş. Ayrıca yoğun kaslı bir şekli vardır ve çift kaslı olarak da bilinir. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Genç kadınların belçika mavisi damızlık çiftliği görenleri hayret ediyor. Seleksiyona tabi tutulmuş belçika mavisi sığırı.

Belçika mavisi sığırları, bugün bölgede en çok yetiştirilen ırk olma özelliğini taşımaktadır.

Oldukça gelişmiş bir yapısı bulunan bu ırk, ince ve narin bir kemik yapısına sahiptir. Yy ın başında belçika mavisi adını almıştır. 20/04/2011 by admin 12 comments. Yirminci yüzyılın başlarında belçika mavisi. Belçika mavisi ırkı hem et hem de süt verimi yüksek olması amacıyla yetiştirilmiş. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Lokman ciel 1.036 views2 months ago. Belçika'nın hesbaye ve condroz bölgelerinden köken almıştır. Belçika mavisi etçi sığır ırkıdır. Veteriner hekim ahmet mert belçika mavisi melezi i̇neğin 3 farklı melez yavruları oldu.

Belçika'nın hesbaye ve condroz bölgelerinden köken almıştır. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Avrupa'nın en büyük hayvan pazarını gezdik. Belçika mavisi, belçika orjinli bir türdür. Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir?

Belcika Mavisi Sigir Irki Youtube
Belcika Mavisi Sigir Irki Youtube from i.ytimg.com
Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Yavru belçika mavisinın ağırlığı senede. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor. Belçika'nın mavi cins i̇nekleri | belgium blue cow. 20/04/2011 by admin 12 comments. Düşündüğünüz üzere bir renk değil bir hayvan adıdır. Et verimi çok yüksek bir ırktır. Belçika mavisi düveleri etçi ırklar arasında hızlı kilo almaları dolayısıyla tercih edilir.

Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır.

Avrupa'da türk usulü pazarlık / belçika mavisi nedir? Et verimi çok yüksek bir ırktır. Çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durumdur ve kas hücrelerinin hacminin artışı yerine (hypertrophy). Belçika msvisi sığırı hakkında kısa bilgiler. Belçika mavisinin heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsü, çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi sığırı,piedmontese sığırı gibi çift kas gen yapısına sahip etçi bir sığır çinsidir.dünyada tanınmış bir besi yılında belçika mavisi boğa spermalarıyla suni tohumlama çalışmaları başlamıştır. Ayrıca yoğun kaslı bir şekli vardır ve çift kaslı olarak da bilinir. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri. Belçika mavisi, et verimi yüksek olmasına rağmen sınırlı ülkelerde yetiştirilmektedir. Arka bacaklarda çift kas (çift gluteus kası) olmasıyla ve et / kemik oranının yüksekliği ile ünlüdür. Belçika mavisi, belçika orijinli bir tür olmakla beraber heykelimsi, yoğun kaslı görüntüsünden ötürü 'çift kaslı' olarak da biliniyor. Resmi türkiye'de pek bilinmeyen bir hayvan. Bu çift kaslı fenotipi kalıtsal bir durum.

Belçika nın eski etçil sığırı olan belçika mavisi, i̇ngiliz shorthorn ve birde varsayımlara göre fransa'nın charolais (şarole) ırkları ile melezleştirilmiştir belçika. Belçika mavisi sığır irkı verim özellikleri.

Posting Komentar

0 Komentar